FAQ

Ik heb interesse om door jou gecoacht worden. Hoe meld ik mij aan?

Wat goed van je dat je de volgende stap neemt. Je kunt je gegevens achterlaten door het formulier in te vullen door op contact te klikken of op de button onderaan deze pagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

 

Worden de consulten vergoed vanuit de (uitgebreide) zorgverzekering?

Helaas is er (nog) geen vergoeding mogelijk vanuit de (uitgebreide) zorgverzekering. Maar wellicht zijn er andere mogelijkheden om de coaching (deels) vergoed te krijgen.

Je kan bijvoorbeeld ondersteund worden

 • vanuit je kerkelijke gemeente (zoals bijv. de diaconie
 • vanuit de plaatselijke gemeente. Neem hiervoor contact op met de gemeente van je woonplaats. Vaak valt dit onder de afd. WMO)
 • sponsoring vanuit je netwerk (familie/vrienden/omgeving)
 • Via je werkgever. Bedrijven hebben vaak een potjes beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Je kunt via deze link een fact sheet aanvragen. Vermeld in je bericht dat het gaat om een fact sheet voor je werkgever 
 • Via het UWV. Zij hebben ook  voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Vermeld in je aanmelding dat het gaat om een aanvraag voor het UWV. Ik help je graag verder

 

Waarom moet ik ook betalen voor de intake?

De intake is je eerste echte coachgesprek. We gaan je belemmeringen nog beter in kaart brengen en starten vervolgens meteen met het traject, zodat je zo snel en efficiënt mogelijk begeleid kan worden. 

 

Ik heb geen/te weinig middelen om de coaching te financieren, maar ik wil wel graag een traject starten. Kan dat? 

Je kunt altijd even contact met mij opnemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met jou

   Staat je vraag er niet bij?

   Stuur me een bericht via onderstaande button of ga naar Contact